Detail projektu

Úkol: Prodej kuliček na turnajích
Počet kreditů: 25
Zadavatel projektu: info(z)kulicky.com

Podrobnosti projektu

Mnoho turnajů probíhá na místech, kam přichází diváci z řad veřejnosti. Ti si někdy chtějí kuličky koupit. Pokud na turnaji máme kuličky na prodej, prodáváme je těmto lidem za maloobchodní ceny a zisk putuje do svazové pokladny. Stálým hráčům jsou kuličky prodávány za nákupní cenu, bez zisku.

Pokud se rozhodnete přijmout tento úkol, pomůžete nejen zefektivnit financování našeho sportu, ale zároveň i propagovat ho. Na každém balení kuliček je totiž zmínka o Českém kuličkovém svazu. Lidé, kteří si kuličky koupí, mají o hru zájem a jedná se tak o skvěle zacílenou reklamu.

Cílem tohoto projektu je najít několik hráčů v různých částech ČR, kteří by s sebou pravidelně nosili několik sad kuliček na prodej. Vaším úkolem by bylo domluvit s pořadatelem, zdali by mu nevadilo v prostoru turnaje vystavit kuličky na prodej a po domluvě je umístit na viditelném místě a v okolí hřišť, kudy prochází lidé, vyvěsit několik letáků upozorňujících na možnost zakoupení kuliček a zajistit prodej zájemcům. Zásoby kuliček vám předám po domluvě na některém z turnajů.

Kreditní ohodnocení se skládá ze 2 složek:

1. fixní (25 kreditů za každý turnaj, kde zajistíte prodej kuliček)

2. pohyblivá (odměna za počet prodaných balení kuliček za maloobchodní cenu, tj. se ziskem - 10 kreditů za balení kuliček či plastový důlek, 5 kreditů za sáček)

Sami si můžete určit, jak často budete chtít kredity připisovat. Může to být po každém turnaji nebo třeba 1 x za nějaké časové období, záleží na domluvě.

Vykonání úkolu

Máte chuť pustit se do tohoto úkolu? Vaše aktivita je velmi vítána! Následujte prosím tyto 3 jednoduché kroky:

Nemáte-li hráčský účet, požádejte o jeho vytvoření vedení svého klubu, popř. některého z členů výkonného výboru.

Zpět na přehled projektů




Nejbližší turnaje

21.04.2024
Mirošovice
24.04.2024
Karlovy Vary
28.04.2024
Zastávka
04.05.2024
Úvaly
04.05.2024
Praha, Petřín

Kompletní přehled


Náhodná fotografie

Náhodná fotografie

Přejít do fotogalerie